Created jtemplate joomla templates

Featured Online Shopping Products

Category: Manufacturer:
Comments (0)
RM135.00
RM95.00
Comments (0)
RM135.00
RM95.00
Comments (0)
RM135.00
Comments (0)
RM135.00
Comments (0)
RM135.00
Comments (0)
RM135.00
RM95.00
Comments (0)
RM135.00
RM95.00
Comments (0)
RM130.00
Comments (0)
RM130.00
RM85.00
Comments (0)
RM130.00
RM85.00
Comments (0)
RM130.00
RM85.00
Comments (0)
RM130.00
RM85.00
Comments (0)
RM130.00
RM85.00
Comments (0)
RM130.00
RM85.00
Comments (0)
RM130.00
RM95.00
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Find Us Here!

GoKedai Review

Hi semua. Kami baru sahaja update Koleksi Baju Kurung Kain Cotton Lace ter baru - Koleksi Chinta 2013.

Baju kurung kain cotton koleksi Chinta ni sangat istimewa sebab kain lace digunakan sebagai hiasan utama. Cantik sangat baju kurung kain cotton Chinta ni. Hiasan manik di leher baju kurung kain cotton ni menyerlahkan keanggunan pemakai.

Hiasan lace disulami manik diletakkan pada bahagian bawah dan tangan baju kurung kain cotton koleksi Chinta. Memang sangat sesuai untuk dipakai ke majlis dan hari raya.

Rekaan manik dan lace pada baju kurung kain cotton koleksi Chinta ni taklah sarat sangat sebab kainnya adalah kain cotton kosong.

So, hiasan lace dan manik pada baju kurung kain cotton ni dah diimbangi.

Baju Kurung Kain Cotton Koleksi Chinta 02Baju Kurung Kain Cotton Koleksi Chinta 02Baju Kurung Kain Cotton Koleksi Chinta 02

 

Baju Kurung kain cotton Koleksi Chinta ni terdapat dalam 3 warna pilihan. Semua Baju Kurung Kain Cotton Lace - Koleksi Chinta ni adalah baju kurung Pahang. Boleh browse kat sini ye.. http://gokedai.com/index.php/koleksi-baju-kurung-wanita.html

Baju Kurung Kain Cotton Koleksi ChintaBaju Kurung Kain Cotton Koleksi Chinta 03

 

Koleksi Kain Cotton April 2013

Hi semua. Koleksi terbaru kain cotton matching dari GoKedai.com. Kain cotton matching memang sangat gorgeous kalau dibuat baju raya. Ye lah kan, hari raya tu sekali setahun je. Kebanyakan koleksi kain cotton GoKedai.com kali ini adalah cotton satin. Kain cotton matching ni kainnya adalah kain cotton satin plain color. Cuma bajunya yang bercorak. Semua koleksi kain cotton matching ni bidang 60 dan panjang 4 meter. Harga untuk dijual RM75 sepasang dengan penghantaran kain cotton adalah percuma.

Klik link ni untuk browse detail dan tempahan

http://gokedai.com/index.php/categories/cotton.html

 

Koleksi Kain Cotton Matching GoKedai.com

Rozita Omar Reviewed by Suharni Zakaria on . Amat memuaskan hati saya Lepas beli,barang terus dipos ke rumah.tak payah tunggu sebab ready stok. Kualiti barang pun tinggi.Memang sangat boleh dipercayai. Rating: 4.5